Торгова місія в столицю медичних інновацій - Гайдельберг, Німеччина

8 - 10 жовтня 2024
09:00 - 18:00

Реєстрація

Ціль зустрічі

Пориньте в одну з найдинамічніших екосистем науки про життя в Європі та долучіться до торгової місії в Гайдельберг разом з Львівським кластером медичного бізнесу.

В межах торгової місії ви матимете чудову нагоду познайомится з екосистемою медичних технолгій у Мангаймі, станьте учасником щорічної конференції BioRN Annual Conference 2024, де дізнаєтесь про фундаментальні, прикладні та клінічні дослідження, а також будуть представлені нові перспективи та бачення у персоналізованій медицині. Крім того, молоді науковці представлять свої передові дослідження на конкурсі «Young Scientists Pitch Competition». Конференцію доповнює виставкова зона, де компанії та установи презентують свої новітні технології та продукти, окремий стенд передбачений для делегації з України.

Цільова аудиторія

  • Власники медичних бізнесів
  • Медтех та медичні стартапи
  • Керівники наукових установ, які займаються інноваціями в медицині

Мова спілкування: англійська

Програма

09:00

Виїзд у Мангайм

11:00 - 12:.00

Відвідини клініки професора Гумперта, який спеціалізується на інноваціях у лікуванні діабету та ендокринних захворювань.

https://stoffwechselzentrum-rhein-pfalz.de/

14:00 - 15:30

Відвідини Mannheim Medical Technology cluster, центр розвитку бізнесу CUBEX ONE, який створений на базі кластеру та UMM - жива лабораторія, яка дозволяє сттартапам і компаніям тестувати медичні технології в умовах палат реальних лікарень.

https://medtech-mannheim.de/

https://www.livinglab-umm.de/

15:30 - 16:30

Відвідини медичного факультету Мангайм університету Гайдельберга та університетської клініки

https://www.umm.uni-heidelberg.de/

17:00

Виїзд назад до Гайдельбергу

 

9 жовтня 2024

BioRN Annual Conference New Therapeutic Modalities in Personalised Medicin ​Conference & Expo

Нові терапевтичні методи в персоналізованій медицині

Конференція & Експо

Гайдельберг 2024

Щорічна конференція BioRN об’єднає досвід фундаментальних, прикладних і клінічних досліджень у цих галузях, сприяючи новим перспективам і баченням персоналізованої медицини.

Завдяки революційним технологічним досягненням радіофармацевтичні препарати та кон’югати антитіл знову відкрили чудові можливості для клінічного розвитку. Крім того, нове розуміння епігенетики, біології РНК і молекулярних клеїв відкрило шляхи для інших нових терапевтичних методів, які мають великі перспективи для індивідуального лікування.

Детальна програма: https://www.biorn.org/biorn-annual-conference

08:30 - 09:.00

Реєстрація на конференцію

09:00 - 12:30

Відкриття конференції, вітальні слова, виступи професорів медицини та визнаних науковців про нові відкриттяу лікуванні захворювань

12:30 - 14:15

Ланч, нетворкінг, виставка, а також можливість спілкування на декількох дискусійних панелях

14:15 - 15:.15

Пітчі молодих вчених та конкурс їх ідей

15:15 - 15:30

Кава перерва, експозиція. нетворкінг

15:30 - 16:30

Виступи науковців та презентація новітніх розробок у лікуванні раку

16:30 - 17:00

Нагородження кращих ідей молодих вчених

17:00- 19:00

Закриття конференції, коктелі, експозиція, нетворкінг

 

10 жовтня 2024

1.

Для стартапів - можливість відвідати інвесторський день та представити свій проект

Деталі: https://www.linkedin.com/posts/biorn-cluster-management-gmbh_lifesciences-investorsday-innovation-activity-7170357991962038272-5wHz?utm_source=share&utm_medium=member_desktop

2.

Відвідини університету Гайдельберг та екскурсія містом.

Умови участі

Умови участі: участь можлива за умови подання заявки та одержання підтвердження від організаторів.

Реєстрація: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf37WblmakmJKhwwQA72GZb4lQHq3i37BWv6BsrmEg4tqES_g/viewform

Зареєструвавшись на цей захід, Ви надаєте згоду на обробку та зберігання своїх персональних даних, а також на участь у відео- чи фотозйомці під час заходу. 

Вартість участі: 550 євро. для учасників кластеру

Для не учасників кластеру - 700 євро, з можливістю зарахування 150 євро як членський внесок, при вступів кластер протягом місяця. 

У вартість входить:

  • організація подорожі
  • проживання у номері стандарт 3 доби та сніданок в готелі (рекомендовано селитися у B&B Hotel Heidelberg вартість розрахована одномісного номеру категорії стандарт) https://www.hotel-bb.com/en/hotel/heidelberg
  • квиток на конференцію (стандартна вартість квитка 600 євро +ПДВ, лише для делегації з кластеру діє спеціальна ціна - 150 євро). https://www.biorn.org/biorn-annual-conference
  • розміщення на спільному стенді (кожен з учасників зможе розмістити свою брендову, продукцію, банер, а також при потребі свої розробки)

У вартість не входить:

  • трансфер до Гайдельбергу та назад, а також по місту*
  • харчування, окрім сніданків та харчування у день проведення конференції
  • страховка - рекомендована, не обов'язкова

Увага! Організатор не надає документів на право виїзду за кордон, тому прийняти участь можуть лише ті учасники, що мають підстави для виїзду.

*Можливий трансфер зі Львова на приватному авто за наявності вільних місць. Якщо ви бажаєте їхати на власному авто, попередьте організаторів для можливого спільного проїзду та поділу витрат на дорогу.

**Організатор також може надати допомогу з отриманням ваучеру на компенсацію витрат на участь у торговій місії за ваучером ЛМР, якщо реєстрація вашої компанії у Львівській громаді. 

Реєстрація