Зустріч кластерів Clusters Meet Regions Iasi

Новини кластеру
21.11.2023

21-23 листопада 2023 відбувалася зустріч кластерів Clusters Meet Regions Iasi, в якій прийняв участь Львівський кластер медичного бізнесу.

На зустрічі відбулася презентація проєктів для транскордонної співпраці, метчмейкінг та В2В зустрічі з представниками кластерів Румунії, Молдови, Італії, Іспанії, Німеччини, Франції та інших країн.
Також був підписаний меморандум про подальшу співпрацю між кластерними альянсами України та Румунії Asociatia Clusterelor din Romania.

Зустріч дозволила знайти партнерів для подальшої співпраці в Румунії та Молдові, тож маємо багато цікавих ідей для опрацювання!

Українська делегація була сформована в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. Детальніше: www.eu4business.org.ua

Стратегічний виконавець програми – німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. GIZ Ukraine, Локальний партнер з виконання – Український кластерний альянс
Зміст публікації є виключною відповідальністю Львівського кластеру медичного бізнесу і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу та уряду Німеччини.